ALGEMENE VERBOUWINGEN

Wat is er allemaal mogelijk, heeft u een bouwvergunning nodig? Het is belangrijk om deze en andere zaken goed op een rij te zetten, voordat wij van start gaan. Heeft u de juiste vergunningen? Hebt u gedacht aan milieuaspecten en duurzaamheid?

Een goede voorbereiding, ook van uw kant, is het halve werk. Het begin van een verbouwing met een verwacht resultaat!

Uw woonruimte uitbreiden? Een aanbouw kan verrassend veel ruimte opleveren. Een aanbouw is een uitbreiding van de woning. Om een aanbouw te maken is het vaak nodig om de gevel door te breken. In de meeste gevallen krijgt de aanbouw een verwarming..

Ook het plaatsen van een serre, inclusief (vloer)verwarming) behoort tot onze vaardigheden.

De keuze van het materiaal en de kleur van de vloeren & wanden bepalen in grote mate de sfeer die in de ruimte wordt geschapen. Door gebruik te maken van de juiste materialen krijgen uw vloeren en wanden een uitstraling, die warm aandoet en groter lijkt dan de ruimte werkelijk is.

Uiteraard kunnen wij ook het leggen van houten vloeren of kunststof vloeren van A tot Z voor u verzorgen.

Door gebruik te maken van tegels in een opvallende kleur of stijl op de vloer en/of wand kunt u de ruimte laten spreken. Naast goed advies is kundigheid een bepalende factor als het gaat om het eindresultaat. Laat het vakmanschap aan ons over, dan kunt u zich concentreren op uw keuze voor de soort tegels en het gewenste patroon.

Wanden en plafonds spelen een belangrijke rol bij de afwerking van het interieur. Of het nu nieuwbouw of bestaande bouw betreft, meestal moet er nog het één en ander worden aangepast voordat de woning voldoet aan uw eisen. Dit geldt ook voor een renovatie van uw bestaande woning.

Voor stucwerk, zowel binnenshuis als buitenshuis kunt u bij ons terecht. Wij helpen u bij uw keuze tussen pleisterwerk, spachtelputz, sierpleister, enzovoort. Het gewenste eindresultaat zit in de details, daarom leveren wij de kwaliteit waar u naar op zoek bent!

Telefoon

Heef u vragen of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan gerust contact met ons op.
U kunt ons bereiken op 06 – 51 01 75 11

Email

U kunt ook altijd uw vraag stellen via email.
Stuur uw mail naar mail@renovatiebedrijf.info
of vul het contactformulier in