OVER ONS

Renovatiebedrijf Paul van Rooij

Meer dan 25 jaar vakmanschap…..

Renovatiebedrijf Paul van Rooij levert vakmanschap. Niet alleen op het vlak van keukenrenovatie, waar ruim 25 jaar geleden mee is begonnen, ook op het vlak van kleinschalige (badkamer, keuken) en grootschalige verbouwing (volledige woning, bijvoorbeeld het doen van stucwerk, het verwijderen of (ver)plaatsen van wanden, het aanbrengen van isolatie of het aanleggen van elektra) bieden wij ons vakmanschap en onze diensten aan.

Of het nu gaat om het slopen van uw oude keuken, of het inrichten van een nieuwe badkamer, bij ons bent u aan het juiste adres! Alle werkzaamheden worden met de zelfde zorg, aandacht en vakmanschap uitgevoerd. Maar dat is nog niet alles…..

  • Of het nu gaat om sloopwerkzaamheden of het aanleggen van technische installaties, alle werkzaamheden nemen wij voor onze rekening. Wij bieden u een totaalpakket: een vrijblijvend advies op maat, een heldere offerte en een uitvoering van de werkzaamheden met de grootst mogelijke aandacht.
  • Wij beschikken over een eigen showroom, waar u de look-and-feel van bijvoorbeeld uw nieuwe keuken kunt bekijken. Voor de uitvoer van onze verbouwingen maken we uitsluitend gebruik van hoogwaardige producten van Nederlandse bodem.
  • Uitvoer van de werkzaamheden geschiedt onder verantwoordelijkheid van Renovatiebedrijf Paul van Rooij. Hoeveel verschillende werklieden u ook ‘over de vloer’ heeft, u heeft altijd te maken met slechts één aanspreekpunt.

Bij ons krijgt uw huis de aandacht die het verdient!